Inte ofta. Men nu. ( Jag blev till slut epidemiolog)

“Skolavslutningar, studentexamen, häggdoften som i rask takt avlöses av berusande syrénblom: Nog är det väl över nu? Nog måste vi kunna ta in den ljuva sommartid och återgå till något slags normalitet och samlas kring grillen, brännbollen och roséboxen?” – Så skriver Lillian Sjölund i https://www.helahalsingland.se/artikel/sjolund-gavleborgarna-slappnade-av-for-tidigt-omdomeslost-och-hansynslost

Jag instämmer. Nu får vi tyvärr troligen skörda frukten om 1 månad av vår otålighet. Frukten blir en sur en tror jag.

Å tjänsten vägnar kommer jag arbeta hemifrån så långt det är möjligt resten av året.

Jag kommer inte att resa och jag kommer inte att spela boll, puck eller frisbee. I allalfall inte i större grupper. Jag promenerar. Motion är som sagt viktigt. Under våren har jag läst 12 böcker. Det är en fantastisk möjlighet jag fått av min fantastiska arbetsgivare och som jag genomfört. En lång promenad på morronen har varit receptet och får fortsätta så länge nödvändigt.

Man hinner alla nödvändiga samtal om man är en administratör och kontorskrigare som jag är från 0600-1000.

HOO ya. https://en.wikipedia.org/wiki/Hooyah

 

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.