Valet i Söderhamn är avgjort

Jag fick 118 röster. Personkryss.  Det betyder att 118 människor  vill att jag ska bestämma i Söderhamns kommun. Det är fler men alla vågar eller kan inte rösta på mig för att jag är moderat.  Jag kommer inte få bestämma själv. Men jag kommer få ha en åsikt som räknas och en röst som kommer att höras.IMG_7729

Den 15 oktober är det upprop i kommunfullmäktige. DÅ konstitueras fullmäktige med sina 49 ledamöter. Sen kommer det ordinarie fullmäktigemötet bli av sista måndagen varje måndag med december som undantag.

Jag vill att du hör av dig till mig och berättar vad du tycker. Jag kommer att driva några frågor på egen hand. Precis som jag lovat. Men jag vill också driva dina frågor. Hör av dig. Messa, maila eller ring.

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.